Thuis

Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
BASDA bti-050 is niet minder dan een andere gemerkte open MRI-machines, maar ook zijn kwaliteit, Software en gebruikersinterface die tot de machine een perfecte keus maken. BASDA bti-050, permanente magneet 0.5T open MRI verstrekt goede kwaliteitsbeelden door deze jaren zonder enige belangrijke opsplitsing en de dienst van technisch team van BASDA was uitstekend.

—— Het ziekenhuis van Sehaemiraten

Het is mijn genoegen om het systeem te adviseren van BASDA bstar-150 superconductingMRI toe te schrijven aan zijn stabiele prestaties, kozen wij BASDA wegens hun professionele steun en redelijke prijs die het ons ziekenhuis kunnen helpen om de medische kosten te drukken en de kenmerkende capaciteit te verhogen. Het systeem heeft ultrasnelle aftastensnelheid binnen 1 minuut per opeenvolging met adequaat.

—— AVANGARD het ziekenhuis

Ik ben verheugd geweest om het systeem van BASDA te adviseren bti-035 MRI. Het is gebruikersvriendelijk en het heeft buitengewone beeldkwaliteit met een makkelijk te gebruiken interface. Deze installatie was de eerste keer van het ons ziekenhuis kiezend het systeem van BASDA MRI. Tijdens meer dan 7 jaar van gebruik, houdt het systeem hoge prestaties in beeldkwaliteit en systeemstabiliteit.

—— Het Memfysziekenhuis

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd
Machinetentoonstelling

Machinetentoonstelling

 • lopende band

  De kwaliteit komt eerst

   

   

  Hoewel wij de uitvoerige prijs voor onze producten bepalen, zijn wij fabrikant van de hoog-kwaliteits medische apparaten van China de bekende. Onze producten worden meticulously ontworpen met elke overweging in mening. Elk product wordt dat wij van onze fabriek hebben verzonden zorvuldig vervaardigd, geassembleerd en geïnspecteerd.

   

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

   

  Productie, het Produceren, het Assembleren, IQC, het Testen

 • OEM / ODM

  Wij zijn hartstochtelijk over onze producten en willen hen zo toegankelijk mogelijk maken. Momenteel, hebben wij OEM vennootschap in zowel Duitsland als India.

   

   

  Wij heten u welkom om ons met ons als OEM/ODM te assoiëren en op het ontwikkelen van een lange en wederzijds voordelige verhouding met u te verheugen.

   

   

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

   

  Het kern technische personeel in Medische Basda is één van de eerste technische teams die met medische magnetische resonantie R&D in China belast.

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

   

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 1

   

  Ons Team Developed het Eerste Leiden MRI in China sinds het Jaar 1990

   

   

   

  Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën verkregen, etc… die bij de zelf-innovatie aandringen terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen bij de productie, studie, onderzoek en de klinische proef, Medische Basda heeft vennootschap op lange termijn met de bekendste universiteiten van China zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 2

   

  100+ octrooien, softwareauteursrechten & specifieke technologieën

   

   

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

  Onderzoekscentrum

   

   

  Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd fabriek productielijn 4

   

   

   

  Onze Hoofdpartner

   

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Pi

Tel.: +86-13632708845

Fax: 86-755-89686918

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.