Thuis ProductenSupergeleidende MRI

3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla
3.0 Tesla Superconducting MRI Machine
3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Bstar-300
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 30-45 DAGEN
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Droeg Magneet: Supergeleidend
Magneetgewicht: 4600 kg gebiedssterkte: 3.0 Tesla
Verticaal Gap: 60 cm Volume van Vloeibaar Helium: 1450 L
Hoog licht:

3.0Tesla supergeleidende MRI-Machine

,

1450L supergeleidende MRI-Machine

,

3.0 scanner van het lichaamsmri van Tesla de volledige

 

Bstar-300 droeg supergeleidende MRI goede geduldigere het beeldkwaliteit van het type lage vloeibare helium

 

3.0T supergeleidend MRI-Systeem - Één van het Supergeleidende MRI Systeem van twee 3.0T in China
 
SNELLE BESCHRIJVING
 
  • Hoofdgebiedssterkte: 3.0T
  • Spectrometer: Volledige Digitaal
  • Het ontvangen van Kanaal: 816
  • Het ontvangen van Rol: De Rollen van de faseserie
  • Uitvoerige aftastenopeenvolgingen
  • Geavanceerde weergavetechnieken en klinische toepassing
  • Nul consumptie van vloeibaar helium
 
 
 
Speciale Eigenschappen
 
1) het config het koude hoofd van 4k van Japan, het merk is Sumitomo, die „nul“ consumptie van het vloeibare helium verstrekt.
2) zijn koude hoofd correcte verminderingstechnologie helpt om de claustrofobe vrees van de patiënt te verminderen, effectief de onvrijwillige beweging vermijden die de beeldartefacten en ander potentieel risico kan veroorzaken.
3) het heeft snelste aftastensnelheid, en de beeldkwaliteit is ook veel beter dan 1.5T MRI.
4) het gebruikt alle beroemde delenleveranciers die de stabiele systeemkwaliteit verzekeren.
 
 

Gradiëntsubsysteem

 

Het gradiëntsubsysteem bepaalt direct het ruimte coderen van MRI-systeem, produceert het de signaalinformatie, tegelijkertijd kan het het aftasten van de de reeksopeenvolging van gr. uitvoeren, is het de stichting van MRI-ruimte de resolutiecapaciteit van het systeem, beïnvloedt het gradiëntsubsysteem ook direct het dunne de plakaftasten van het aftastenbeeld.

 

De lineariteit van gradiëntsysteem van MRI-systeem bepaalt de nauwkeurigheid van ruimtelocatie-informatie garandeert, die dat in om het even welke aanwinst, de beeldvervorming beperkt is.

 

Het tarief van de gradiëntomschakeling is een belangrijke factor van MRI-aftastensnelheid. Bstar-300 kan het gebruiken van de zelf-beschermt gradiëntrol en het hoge systeem van de de gradiëntversterker van de plichtscyclus, samen met de technologie van de wervelingsverwijdering en ontwerp, de wervelstroom tussen de lagen van de metaalbeveiliging vermijden, op de ruimte het coderen capaciteit van het magnetische resonantiesignaal opheffen en het aftasten nauwkeuriger maken, de kwaliteit van het hoge resolutiebeeld verzekeren.

 

Tijdens supergeleidend MRI-aftasten, is het lawaai veel groter, en blijvend in een gesloten milieu, is de patiënt gemakkelijk om in spanning te vallen. Bstar-Bstar-300's het gradiëntsubsysteem keurt de speciale technologie van het de verminderingsontwerp van het hardwarelawaai goed, wordt het gradiëntlawaai verminderd tot 2/3, voorziet patiënten van vriendschappelijk aftastenmilieu.

 

Het gradiëntsysteem is uitgerust met automatische opsporingsfunctie, als de temperatuur te hoog is, het systeem kan het aftasten, aan bescherming van hardware intelligent tegenhouden van wordt beschadigd.

 

Het systeem gebruikt waterharder om een stabiele lopende voorwaarde te veroorzaken.

 

 

Rf-subsysteem

 

Het rf-subsysteem is de bron van MRI-protonaanslagenergie, beïnvloedt zijn efficiency direct MRI ontspant signaal. Rf-de ontvanger ontvangt MRI ontspant signaal, kan een goede ontvangende rol SNR van beeld verbeteren.

 

Het rf-subsysteem is gelijkaardig als wegsteeg, de meer stegen, de snellere stroom van voertuigen. Vice versa, kunnen de meer rf-systeemkanalen, de snellere parallelle aanwinst, dus het systeem groter verwerken de hoeveelheid gegevens in dezelfde tijd, de weergavetijd verminderen. Bstar-300 kan het gebruik 16/32 kanaalradiofrequentie ontvangen, gecombineerd met de recentste parallelle bemonsteringstechnologie, die de digitale directe bemonstering van DDC gebruikt, plotseling de aftastentijd en uitstekende beeldkwaliteit krijgen.

 

3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla 0
 

Ons Product bstar-150 1.5T Supergeleidende die MRI in Manilla, Filippijnen wordt geïnstalleerd

 
 
Bedrijfinleiding:
 

Als het leiden en innovatieve medische technologie en digitale oplossingenleverancier in China, Medische werd Basda gevestigd in 2000. Gevestigd in Shenzhen, zijn de grensstad van hervorming van China de „en het openstellen“, Medische Basda te voorschijn gekomen en als nationaal high-tech bedrijf dat zich op R&D, productie, handel, en de diensten op medische weergave, digitale oplossingen en radiotherapieproducten ontwikkeld concentreert.

 

Kern technicalstaffs atBasda Medicalare één van de eerste technische teams die met medische magnetische resonantie R&D in China belast. Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën, enz. verkregen aangezien het kernr&d team om door de technische belemmeringen samenwerkt te breken, de belangrijkste algoritmen te beheersen, de belangrijkste onderdelen te veroveren en de systeeminnovatie te bereiken. Aandringend bij de zelf-innovatie terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen op productie, studie, onderzoek en klinische proef, Medische heeft Basda vennootschap op lange termijn met beste knownuniversities van China zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

 

Was talrijke eer van Basdamedicalwon en gekwalificeerd aangezien de „Nationale High-tech Onderneming“, de „Tweede Plaats van Nationale Technologieuitvinding“, de „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“, de „Eerste Plaats van van de de Machinesindustrie van China de Wetenschap en de Technologie“, „ProvincialHigh-de Techniek van het Gebiedsmri Systeem en Technologier&d Centrum“, „Shenzhen-de Toekenning van de Technologieinnovatie“, „Intellectuele eigendombeheersysteem“, etc… toekennen. Voorts bereikten de talrijke technologieinnovatie en projecten financiële steun en partnering van belangrijke investeringsinstellingen, nationale en regionale overheid.

 

Medische Basda specialiseert zich in progressieve medische weergavetechnologieën met inbegrip van 9 reeksen met meer dan 100 producten. Vandaag, zijn wij bereidende medische weergavetendensen met de MRI-reeks, en snel ontwikkelen Röntgenstraalreeksen zoals CT scanner en DR., evenals de ultrasone klankproducten van kleurendoppler, en de radiotherapieproducten.

 

Specifiek, hebben onze producten in de permanente MRI-systeemreeks variërende magnetisch veldsterke punten van 0.20T, 0.30T, 0.35T, 0.42T en respectievelijk 0.50T. Onze supergeleidende MRI-systemen hebben magneet ingediende sterktewaaier van 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T aan 3.0T. Anderzijds, heeft onze CT scannerseries producten met diverse diabreedten van 16 snijden, 32slice en plak 64. Voorts omvatten de producten in DR. reeks DR. van de plafondopschorting, u-Wapen DR., mobiel DR., digitale Röntgenstraal, DRF-systeem, en digitale mammography. Voorts ons producten van het de ultrasone klanksysteem van kleurendoppler gamma van draagbaar, draadloos aan karretjeproducten. Ten slotte, verstrekken wij ook medische lineaire acceleratorradiotherapy reeks en nucleaire geneeskundereeks zoals de computertomografie van de positonemissie (huisdier-CT), de computertomografie van de enig-fotonemissie (SPECT), brede gezichtsveld-gammacamera, enz.

 

5 van de 9 Medische reeksenproducten van Basda zijn inbegrepen in de belangrijkste onderzoeksgebieden van het geleide die programma van China overheid „in China 2025 wordt gemaakt“. Het hoge profiel van Basdamedicalhas onder medische de weergavefabrikanten van China toe te schrijven aan verscheidene feiten. Wij zijn gekend als één van de eerste fabrikanten van het systeem van 3.0T MRI in China. Wij ontwikkelden met succes de systemen van 0.5T van de wereld eerste open supergeleidende MRI en van 0.7T. Wij eerste van producedChina specialiseerden ons uiterstemri systemen en eerste SPECT met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Met een decennium-lang spoorverslag van het leveren van hoogte - de kwaliteit, de high-tech producten en de uitstekende dienst, momenteel, het hebben meer dan 3000 globale gebruikers, wordend de backbone van high-end van de invoer medische productensubstitutie, behandelen onze markten alle binnenlandse provincies en meer dan 40 landen en gebieden die zich globaal van Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, aan Azië uitstrekken.

 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.