Thuis ProductenBasda MRI

0.7T supergeleidende Basda MRI

0.7T supergeleidende Basda MRI

0.7T supergeleidende Basda MRI
0.7T Superconducting Basda MRI
0.7T supergeleidende Basda MRI
Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, de VRC.
Merknaam: Basda Medical
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Bstar-070
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 30-45 DAGEN
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Supergeleidende MRI Totale capaciteit van vloeibaar helium: 120 L
Magneettype: Open Technologie: Zelfbeveiliging
Lijstlading: Maximum 200 kg Gradiënt koelsysteem: Luchtkoeling
Hoog licht:

0.7T supergeleidende Basda MRI

,

0.7T de machine van het ziekenhuismri

,

120L Basda MRI

Bstar-070 open type supergeleidende MRI 0.7T met geringe geluidssterkte minder sterke gradiënt van de consumptie dubbele kolom en rf-wig

Speciale Eigenschappen
 
Bstar-070 inhoud van het gebruiks minder dan 120L te hoeven de vloeibare helium, (wanneer de regelmatige supergeleidende MRI systemen van 1.5T gewoonlijk meer dan 1500L) gebruikt, zelfs in het geval van het doven, de klant ook niet om zich over onderhoudskosten ongerust te maken. Het systeem gebruikt 4k het koude die hoofd uit Japan wordt ingevoerd, „vloeibaar helium nul consumptietechnologie“ verstrekt, is de vullende cyclus van vloeibaar helium 4 jaar of langer.
 
Conventionele supergeleidende MRI gebruikt met water gekoelde heliumcompressor, de behoefte van de heliumcompressor blijven werkend om de magneettemperatuur bij supergeleidend milieu te houden, zijn zijn kosten op de elektriciteit en het water zeer groot. Bstar-070 gebruiken innovatively de luchtgekoelde heliumcompressor, verminder zeer de elektriciteitsrekeningen, en nul waterverbruik, helpt de gebruiker om geld te besparen.
 
0.7T supergeleidende Basda MRI 0
Gradiëntsubsysteem
 
Het gradiëntsubsysteem bepaalt direct het ruimte coderen van MRI-systeem, produceert het de signaalinformatie, tegelijkertijd kan het het aftasten van de de reeksopeenvolging van gr. uitvoeren, is het de stichting van MRI-ruimte de resolutiecapaciteit van het systeem, beïnvloedt het gradiëntsubsysteem ook direct het dunne de plakaftasten van het aftastenbeeld.
 
De lineariteit van gradiëntsysteem van MRI-systeem bepaalt de nauwkeurigheid van ruimtelocatie-informatie garanderen, die dat in om het even welke aanwinst, de beeldvervorming beperkt is.
 
Het tarief van de gradiëntomschakeling is een belangrijke factor van MRI-aftastensnelheid. Bstar-070 kan het gebruiken van de zelf-beschermt gradiëntrol en het hoge systeem van de de gradiëntversterker van de plichtscyclus, samen met wervelings nul technologie en ontwerp, niet alleen de wervelstroom tussen de lagen van de metaalbeveiliging vermijden, maar ook kan de wervelstroom van X-as en y-as aan z-as, dan door softwarealgoritme concentreren, al wervelstroom elimineren. Deze technologie kan op de ruimte het coderen capaciteit van het magnetische resonantiesignaal opheffen en het aftasten nauwkeuriger maken, de kwaliteit van het hoge resolutiebeeld verzekeren
 
Wanneer het gradiëntsysteem die zijn die stroom werken hoog is, en het schakelen het tarief ook hoog is, dus is het lawaai door MRI systeem wordt uitgezonden gemakkelijk om het geduldige ongemak te maken, bstar-070 die de speciale technologie van het de verminderingsontwerp van het hardwarelawaai gebruiken, wordt het originele gradiëntlawaai verminderd tot 66%, en bstar-070 verstrekken een vriendschappelijker aftastenmilieu voor de patiënten.
 
Het gradiëntsysteem die luchtkoeling gebruiken om onderhoudskosten voor de gebruiker te besparen.
 
 
Rf-subsysteem
 
Het rf-subsysteem is de bron van MRI-protonaanslagenergie, beïnvloedt zijn efficiency direct MRI ontspant signaal. Rf-de ontvanger ontvangt MRI ontspant signaal, kan een goede ontvangende rol SNR van beeld verbeteren.
 
Het rf-subsysteem is gelijkaardig als wegsteeg, de meer stegen, de snellere stroom van voertuigen. Vice versa, kunnen de meer rf-systeemkanalen, de snellere parallelle aanwinst, dus het systeem groter verwerken de hoeveelheid gegevens in dezelfde tijd, de weergavetijd verminderen. Bstar-070 kan het vervolgen van 4 kanaalradiofrequentie ontvangen, gecombineerd met de recentste parallelle bemonsteringstechnologie, die de digitale directe bemonstering van DDC gebruiken, plotseling de aftastentijd en uitstekende beeldkwaliteit krijgen.
 
 
Rijke rolconfiguratie
 
De Ontvangersrol, samen met parallelle aanwinstentechnologie, verbetert de signal-to-noise verhouding en beeldkwaliteit. De klant kan volgens de klinische behoeften (de specifieke configuratie van het rolaantal en de types zullen aan definitief contract onderworpen zijn) kiezen.
 
 hoofdrol
 halsrol
 lichaamsrol
 (zachte) lichaamsrol
 knierol
 borstrol
 lichaamsrol (L)
 schouderrol
 enkelrol
 polsrol
 
0.7T supergeleidende Basda MRI 1
 
Bstar-150 @ Berhampur, India
 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.