Thuis ProductenSupergeleidende MRI

1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla
1.5 Tesla Superconducting MRI Machine
1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Bstar-150
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 30-45 DAGEN
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Magneet: Supergeleidend Magneethoogte: 70cm
Vorm: Droeg Rol: AIT
Lawaai: Laag Lijst: Auto
Hoog licht:

1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

,

1.5 supergeleidende de magneetmri van Tesla

,

1.5 Tesla de machine van de mritest

Bstar-150 70cm droegen de supergeleidende vastgestelde rol van MRI AIT minder machts sterke gradiënt rf met geringe geluidssterkte
 
Bstar-150 Supergeleidende MRI
 
Wij installeerden bstar-150 in veelvoudige plaatsen.
 
 
1.5 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla 0
Bstar-150 @ Lemery, Filippijnen
 
 
Software
 
 • Bstar-150 verstrekken uitvoerige aftastenuitrusting en de aftastenopeenvolging, met rijke klinische toepassing van het volledige lichaam, met een volledige waaier van aftastenplan, staat de klinische diagnose van de klant bij. De geavanceerde aftastende opeenvolging wordt verstrekt evenals kan al routineaftasten, het systeem ook vasculaire weergave nemen, omvat een brede waaier van snel ondersteunende mogelijkheden, nauwkeurige diagnose van hersenenvoorwaarden en verwondingen. Van anatomische afbeelding aan vasculaire 3D wederopbouw.

   

  Door de gloednieuwe de rol en het aftastencontrolesoftware van de faseserie goed te keuren, verbetert de toepassing van parallelle aanwinsten versnellende techniek, de meeste snelheid van het opeenvolgingsaftasten, op het gebouw van de waarborg van de beeldkwaliteit, kan de versnellende factor 6 of meer als maximum bereiken. Bstar-150 houdt het systeem tempo met internationaal ontwerp en het onderzoek, houdt verbeterend de huidige klinische functies om leven vrije software-upgrade te verstrekken voor zijn gebruikers evenals het ziekenhuis te laten van de meest geavanceerde klinische de toepassingstechnieken van MRI genieten.

   

  Bstar-150 verstrekken de macht, de rollen en de opeenvolgingen voor snel, intuïtief, hoogte - de weergave van de kwaliteitsstekel, van routinemeningen aan geavanceerde het stikken studies.

   

  Kan de wissende techniek van het K_Rotatartefact, door de gestripte ruimte roterende vullende methode van K aan volledige aanwinst te gebruiken, het effect volledig wissen van bewegingsartefact op beelden en zeer SNR tegelijkertijd verbeteren om waarborg voor nauwkeurige diagnose te verstrekken.

   

  Bstar-150 verstrekken een veelzijdige reeks van weergavemogelijkheden voor lichaamsweergave om de groeiende eisen van buik, bekken, en borstexamens te ontmoeten. Met inbegrip van MRU/MRCP/MRM-weergave, en andere geavanceerde weergaveopeenvolgingen. De rijken post-verwerkt software kunnen beelden optimaliseren voor het geval dat noodzakelijk om in complexe ziektendiagnose, uitstekende beeldkwaliteit en overvloedige weergavetechnieken te helpen.

   

  Het werkschema is kritiek aan de efficiënte exploitatie van een MRI. Het beïnvloedt geduldige tevredenheid, beeldkwaliteit en kosteneffectiviteit. Bstar-150 verstrekken hoogtepunt van klinisch kenmerkend die aftastenprotocol vooraf in wordt gesteld, op rijke klinische ervaring wordt gebaseerd, zijn de overeenkomstige regeling en de optimalisering gemaakt per verwante klinische toepassingseigenschappen voor de van de aftastenprocedure en opeenvolging parameters van de vooraf ingestelde aftastenmethode die. Met onovertroffen klinisch vermogen, verstrekken bstar-150 een ongekende capaciteit om volledige examens met een motie gecompenseerde aftastentechniek te verwerven.

   

  Voor rusteloze patiënten en zij die niet kunnen samenwerken, kan de vooraf ingestelde uiterst snelle aftastenopeenvolging worden gebruikt, die voor foetus, pasgeborenen en zuigelingen zeer aangewezen is.

   

  Weergave van de hoge resolutie realiseert de isotrope die verspreiding, op krachtig gradiëntsysteem en versterkersysteem wordt gebaseerd, bstar-150 snellere en betrouwbaardere DWI-beelden met hoge resolutie, is de anatomische structuur van hoofd duidelijk, is de eigenschappen van het verspreidingsbeeld duidelijk, zeer geschikt voor het slot van de letselplaats en de diagnose van de letselaard.

   

  De HD gevoeligheid-gewogen die weergave, weergave op de verschillen van magnetische gevoeligheid in verschillende weefsels wordt gebaseerd, is een techniek van de contrastverhoging die op magnetische eigenschappen van weefsel wijst. Het is uiterst gevoelig voor het aftappen of desoxydatiedeel in bloed, kan nauwkeurige informatie verstrekken over aftappende, arteriovenous misvorming, ijzerstorting om snellere en nauwkeurigere diagnose te realiseren, zelfs kan het zeer kleine letsel snel ook worden gediagnostiseerd.

   

  De snelle high-resolution weergave van de buikverspreiding, onder de steun van gloednieuwe parallelle aanwinstentechniek, realiseert de weergave van de buikverspreiding met hoge ruimteresolutie, hoog tijdresolutie en hoge contrastresolutie, die uitstekend hulpmiddel van de diagnose van buikkanker verstrekken.

   

  Uiterst kunnen 3D TOF het bloedvatenweergave van HD, de geoptimaliseerde ruimte de aanwinst en het vullen van K methode, afschaffing eenvormig van verkregen beeldenachtergrond, geen artefact, duidelijke bloedvatentendens, tertiaire vasculair tonen of hierboven.

   

  scDWI (facultatief)

  In DWI, heeft de aanwinst van laag-B-waarde beter weefsel SNR, maar is niet genoeg gevoelig voor waterproton;

   

  De aanwinst van hoog-B-waarde heeft betere DW-gevoeligheid van waterproton, maar vermindert het weefsel SNR evenals de functie van de letselplaats;

   

  Door speciale berekening te gebruiken vergt de methode, scDWI slechts één enkele DWI-opeenvolging om de berekening van multi-B-waarde binnen bepaald gamma te voltooien, min. 100s/mm ².

   

  Ondertussen, vergelijkend bij directe aanwinst van DWI-beelden, scDWI verbeterde de techniek zeer SNR van hoog-B-waardedw beeld, vermijdt vervorming van hoog-B-waardebeelden, zeer goed voor letseldiagnose.

 

 

 

Water koelere reeks

 • Het intelligente touch screenontwerp, visuele verrichting, en geschikt is voor onderhoud.

 • het automatische oververhitten, lekken, foutenopsporing, veilig en betrouwbaar.

 • één sleutelherstelfunctie.

 • config met een reeks van extra water het koelen eenheid, geen behoefte om eender welk te hebben zich over de systeemonderbreking ongerust maken.

 

 

Interactief milieu

1. Geduldige lijst met motor, 200kg-gewichtscapaciteit.

2. Is de bouwen-in-magneet hoge resolutie het 8 duimscherm, de verrichting geschikt.

3. Heb de functie van het noodsituatieeinde, bescherm de patiënten.

4. Hoge het plaatsen nauwkeurigheid.

5. Steunverrichting aan beide kanten van de magneet, geschikt en snel.

 

 

E-alarm technologie

 

Tegelijkertijd, hebben bstar-150 een speciaal controlesysteem dat eenvoudig en gemakkelijk te werken. Het kan in real time de magneet interne druk, de temperatuur en het vloeibare heliumniveau controleren. Als de magneetvoorwaarde abnormaal is, kan het controlesysteem alarminformatie naar de telefoon van de gebruiker automatisch verzenden die het risico van magneet kan zeer verminderen dooft.

 
 
 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.