Thuis Productendigitale x ray machine

65kW 630mA hellen Rechte Vloer over - opgezet Digitaal X Ray Machine btr-650B

65kW 630mA hellen Rechte Vloer over - opgezet Digitaal X Ray Machine btr-650B

65kW 630mA hellen Rechte Vloer over - opgezet Digitaal X Ray Machine btr-650B
65kW 630mA Tilt Upright Floor Mounted Digital X Ray Machine BTR-650B
65kW 630mA hellen Rechte Vloer over - opgezet Digitaal X Ray Machine btr-650B
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: NMPA
Modelnummer: Btr-650B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten karton
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Ddr Detector: Mobiel Vlak Comité
Verbinding: Getelegrafeerd Brug: Twee bucky
Macht: 65 kW Buis: grote capaciteit
Hoog licht:

630mA digitaal X Ray Machine

,

50kW Digitaal X Ray Machine

,

50kW het ziekenhuis x ray machine

Btr-500B capaciteit van de de bewegings grote lijst van de Schuine stand de Rechte Röntgenstraal 50kW 630mA hand

Btr-500B

 

 

Productomschrijving

  • De digitale detector van het Röntgenstraal vlakke paneel
  • Aanwinst en verwerkingswerkstation
  • Dubbele kolomstructuur
  • Hoogspanningsgenerator
  • De geavanceerde software van de beeldverwerking

 

 

De medische Borst van het beeldfoto's van de RÖNTGENSTRAALmachine

 

 

Btr-500B keurt een brede waaier van automatisch en intelligent ergonomisch ontwerp, en de meest klassieke dubbel-kolom mechanische structuur goed. Naast de klinische toepassing, zijn de geavanceerde intelligente technologie en de uiterst nauwgezette details opgenomen in het ontwerp van de afdeling van de radioloog. De machine is uitgerust met een krachtige hoogspanningsgenerator met een maximumoutputmacht van 65kW. De machine is uitgerust met een krachtige generator met hoog voltage met een maximumoutputmacht van 65kW, stabiele golfvorm, lage geduldige dosis, lage blootstellingstijd, en hoge machtsconsumptie. Korte, hoge precisie en herhaalbaarheid. De algemene structuur van lichte en mooie, miniconsolesleutels gemakkelijk zich te identificeren, het gebruik van eenvoudig en gemakkelijk te werken, al operationele functies, vertoning en de controle van allen zijn behoorlijk geschikt voor gemakkelijke verrichting en identificatie. Er is een controle van de ionisatiekamer voor automatische blootstellingsfotografie om verenigbare beeldhelderheid te handhaven. Gecontroleerd door veelvoudige microprocessors, verbetert het zeer blootstellingsherhaalbaarheid en operationele efficiëntie, en breidt het leven van de buis uit. De hoogspanningsgenerator wendt een zelf-kenmerkende procedure aan die op hoog niveau, die materiaalonderhoud gemakkelijk maken en onderhoudstijd verminderen.

 

65kW 630mA hellen Rechte Vloer over - opgezet Digitaal X Ray Machine btr-650B 0

 

Bedrijfprofiel

 

Als het leiden en innovatieve medische technologie en digitale oplossingenleverancier in China, Medische werd Basda gevestigd in 2000. Gevestigd in Shenzhen, zijn de grensstad van hervorming van China de „en het openstellen“, Medische Basda te voorschijn gekomen en als Nationale High-tech Onderneming die zich op R&D, productie, handel, en de diensten op medische weergave, digitale oplossingen en radiotherapieproducten ontwikkeld concentreren.

 

Het kern technische personeel in Medische Basda is één van het eerste technische team dat in dienst nemend in medische magnetische resonantie R&D in China en zich concentreert op „de Productiestrategie 2025 van China“. Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën, enz. verkregen aangezien het kernr&d team om door de technische belemmeringen samenwerkt te breken, de belangrijkste algoritmen te beheersen, de belangrijkste onderdelen te veroveren en de systeeminnovatie te bereiken. Aandringend bij de zelf-innovatie terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen op productie, studie, onderzoek en klinische proef, Medische heeft Basda vennootschap op lange termijn met beroemdste universiteiten van China de zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

 

Werd Basda Medische gewonnen talrijke eer en gekwalificeerd als „Nationale High-tech Onderneming“, „Tweede Prijs van Nationale Technologieinnovatie“, „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“, „Eerste Prijs van de Wetenschap van de de Machinesindustrie van China en de Technologietoekenning“, het „Provinciale Hoge de Techniek van het Gebiedsmri Systeem en Technologier&d Centrum“, „Shenzhen-de Toekenning van de Technologieinnovatie“, het „Intellectuele eigendombeheersysteem“, enz., verder, talrijke verkregen technologieinnovatie en projecten steunen en partnering van belangrijke investeringsinstellingen, nationale en regionale overheid.

 

Medische Basda specialiseert zich in medische weergave en radiotherapiehulpmiddelen die met inbegrip van 10 reeksen met meer dan 100 producten. Onze producten in de permanente MRI-systeemreeks omvatten variërend magnetisch veld van 0.22T, 0.30T, 0.35T, 0.42T en respectievelijk 0.50T. Onze supergeleidende MRI-systemen omvatten magneet ingediende waaier van 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T aan 3.0T. Wij hebben plak 8, snijden 16, van 32slice en van 64 plak CT aftasten. Voorts omvat DR. reeks DR. van de plafondopschorting, u-Wapen DR., mobiel DR., DRF-systeem en digitaal mammography systeem. Voorts heeft ons de ultrasone klanksysteem van kleurendoppler draagbaar en karretjetype. Wij hebben van de Positonemissie en Tomografie huisdier-CT, de Enige Computertomografie SPECT van de Fotonemissie, ook de grote camera van de gebieds van mening gamma en andere nucleaire geneeskundereeks; de medische lineaire reeks van de versnellerradiotherapie; mobiel algemeen medisch onderzoekvoertuig, mobiele MRI, mobiele CT, mobiel one-stop medisch voertuig, het mobiele centrum van het slagonderzoek, de reeks van de cabineweergave; controle, ECG-reeks; PACS, wolkenweergave, en AI de medische reeks van de informatiesoftware.

 

De producten van de Basdamedical'5 reeks zijn inbegrepen in de belangrijkste onderzoeksgebieden van het geleide programma „de Productiestrategie 2025 van China overheid van China“. Wij zijn gekend als één van de eerste fabrikanten van het systeem van 3.0T MRI, van het helium vrije supergeleidende MRI systeem, van 0.5T en van 0.7T open supergeleidende MRI systemen, uiterstemri systeem en dubbele hoofdspect in China. Met zijn high-tech & gekwalificeerde producten en uitstekende dienst, heeft het meer dan 3000 globale gebruikers die de backbone van high-end van het beroemde merk medische productensubstitutie worden; onze markten behandelen alle nationale provincies en globaal het uitvoeren aan meer dan 40 landen (Europa, Amerika, Azië, Afrika, Midden-Oosten) en gebieden.

 

Medische Basda blijft „technologie beschermt ons levens“ hoofd houden, en bouwt vijf centra van „medisch weergavecentrum, het centrum van het gezondheidszorgonderzoek, ver diagnosecentrum, het centrum van de kankerbehandeling en het medische centrum van de gezondheidszorgdienst“. Wij streven ernaar om de uitvoerige medische weergaveketen, precisiebehandeling, Internet, AI medische informatiesoftware te bouwen, en worden de van de de technologieinnovatie van de wereld belangrijke onderneming in de nieuwe era.

 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.