Thuis Productendigitale x ray machine

Btr-MW400 Mobiele de motoraandrijving van de Röntgenstraal40kw grote battary dunne brug

Btr-MW400 Mobiele de motoraandrijving van de Röntgenstraal40kw grote battary dunne brug

 • Btr-MW400 Mobiele de motoraandrijving van de Röntgenstraal40kw grote battary dunne brug
Btr-MW400 Mobiele de motoraandrijving van de Röntgenstraal40kw grote battary dunne brug
Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, de VRC.
Merknaam: Basda Medical
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Btr-MW400
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Ddr Verbinding: Draadloos
Installatie: Touch screen Slot: elektrisch
Voorproef: 5s Buis: grote capaciteit

Btr-MW400 Mobiele de motoraandrijving van de Röntgenstraal40kw grote battary dunne brug

Als het leiden en innovatieve medische technologie en digitale oplossingenleverancier in China, Medische werd Basda gevestigd in 2000. Gevestigd in Shenzhen, zijn de grensstad van hervorming van China de „en het openstellen“, Medische Basda te voorschijn gekomen en als Nationale High-tech Onderneming die zich op R&D, productie, handel, en de diensten op medische weergave, digitale oplossingen en radiotherapieproducten ontwikkeld concentreren.

 

Het kern technische personeel in Medische Basda is één van het eerste technische team dat in dienst nemend in medische magnetische resonantie R&D in China en zich concentreert op „de Productiestrategie 2025 van China“. Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën, enz. verkregen aangezien het kernr&d team om door de technische belemmeringen samenwerkt te breken, de belangrijkste algoritmen te beheersen, de belangrijkste onderdelen te veroveren en de systeeminnovatie te bereiken. Aandringend bij de zelf-innovatie terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen op productie, studie, onderzoek en klinische proef, Medische heeft Basda vennootschap op lange termijn met beroemdste universiteiten van China de zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

 

Werd Basda Medische gewonnen talrijke eer en gekwalificeerd als „Nationale High-tech Onderneming“, „Tweede Prijs van Nationale Technologieinnovatie“, „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“, „Eerste Prijs van de Wetenschap van de de Machinesindustrie van China en de Technologietoekenning“, het „Provinciale Hoge de Techniek van het Gebiedsmri Systeem en Technologier&d Centrum“, „Shenzhen-de Toekenning van de Technologieinnovatie“, het „Intellectuele eigendombeheersysteem“, enz., verder, talrijke verkregen technologieinnovatie en projecten steunen en partnering van belangrijke investeringsinstellingen, nationale en regionale overheid.

 

Medische Basda specialiseert zich in medische weergave en radiotherapiehulpmiddelen die met inbegrip van 10 reeksen met meer dan 100 producten. Onze producten in de permanente MRI-systeemreeks omvatten variërend magnetisch veld van 0.22T, 0.30T, 0.35T, 0.42T en respectievelijk 0.50T. Onze supergeleidende MRI-systemen omvatten magneet ingediende waaier van 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T aan 3.0T. Wij hebben plak 8, snijden 16, van 32slice en van 64 plak CT aftasten. Voorts omvat DR. reeks DR. van de plafondopschorting, u-Wapen DR., mobiel DR., DRF-systeem en digitaal mammography systeem. Voorts heeft ons de ultrasone klanksysteem van kleurendoppler draagbaar en karretjetype. Wij hebben van de Positonemissie en Tomografie huisdier-CT, de Enige Computertomografie SPECT van de Fotonemissie, ook de grote camera van de gebieds van mening gamma en andere nucleaire geneeskundereeks; de medische lineaire reeks van de versnellerradiotherapie; mobiel algemeen medisch onderzoekvoertuig, mobiele MRI, mobiele CT, mobiel one-stop medisch voertuig, het mobiele centrum van het slagonderzoek, de reeks van de cabineweergave; controle, ECG-reeks; PACS, wolkenweergave, en AI de medische reeks van de informatiesoftware.

 

De producten van de Basdamedical'5 reeks zijn inbegrepen in de belangrijkste onderzoeksgebieden van het geleide programma „de Productiestrategie 2025 van China overheid van China“. Wij zijn gekend als één van de eerste fabrikanten van het systeem van 3.0T MRI, van het helium vrije supergeleidende MRI systeem, van 0.5T en van 0.7T open supergeleidende MRI systemen, uiterstemri systeem en dubbele hoofdspect in China. Met zijn high-tech & gekwalificeerde producten en uitstekende dienst, heeft het meer dan 3000 globale gebruikers die de backbone van high-end van het beroemde merk medische productensubstitutie worden; onze markten behandelen alle nationale provincies en globaal het uitvoeren aan meer dan 40 landen (Europa, Amerika, Azië, Afrika, Midden-Oosten) en gebieden.

 

 

Medische Basda blijft „technologie beschermt ons levens“ hoofd houden, en bouwt vijf centra van „medisch weergavecentrum, het centrum van het gezondheidszorgonderzoek, ver diagnosecentrum, het centrum van de kankerbehandeling en het medische centrum van de gezondheidszorgdienst“. Wij streven ernaar om de uitvoerige medische weergaveketen, precisiebehandeling, Internet, AI medische informatiesoftware te bouwen, en worden de van de de technologieinnovatie van de wereld belangrijke onderneming in de nieuwe era.

 

 

Btr-m400/btr-MW400

 

Productomschrijving

 

 • Sterke HV-generator
 • Grote capaciteitsbatterij
 • De flexibele controle van de machts hulpleiding
 • Draad/draadloze FPD
 • Groot groottetouch screen geïntegreerd werkstation

 

 

Waarom mobiel DR. kies

 • De fotografie ter plaatse en verkrijgt beelden in realtime, verbetert efficiency en de tevredenheid, maakte volledig een eind aan mis-fotografie, vermindert de pijn van patiënten en medisch geschil.
 • Verminder zeer het werk van de arts, gemakkelijk om de fotografie te beëindigen.
 • Mobiel DR. is licht, dun en klein, gemakkelijk voor verrichting, het zeer verminderde werk van de exploitant en verantwoordelijkheid.
 • Als ontwikkeling van medische die beeldopslag op computers en PACS, als essentieel onderdeel van PACS wordt gebaseerd, is mobiel DR. de keus voor de meeste ziekenhuizen geworden.

 

 

Configuratie van btr-MW400

S # configuratie Qty
Standaardconfiguratie
1 Röntgenstraalgenerator 1
2 Kabel 1
3 Röntgenstraalbuis 1
4 Beweegbare kaderassemblage 1
5 Beamformer 1
6 Vlakke (draadloze) paneeldetector 1
7 Het werkstation van de beeldaanwinst 1
8 Verrichtingssysteem 1
9 Verrichtingssoftware, die onder modules omvatten: 1
10 Geduldige beheersmodule 1
 Met inbegrip van geduldig informatiebeheer, positiebeheer, onderzoeksinformatiebeheer en beeldbeheer, enz. 
11 De module van de beeldaanwinst 1
 Met inbegrip van Kv, mA, mAs en andere aanpassingsfuncties 
12 De module van de beeldaanpassing 1
 Met inbegrip van aanpassing voor vensterbreedte, vensterniveau en gammawaarde, enz. 
13 Beeld post-verwerkt module 1
 Met inbegrip van originele beeldmonitor, scherpt de zachtheid, denoise, randverhoging, weefselgelijkmaking enz. 
14 Beeldhulpmiddel 1
 Met inbegrip van beeldmeting, etiket (pijl, punt, lijn, enz.), omkering, spiegel, gezoem en smal, enz. 
15 De module van de beeldoutput 1
 De functie van de beeldoutput op het protocol van DICOM 3,0, met inbegrip van beeldtransmissie, archief en autotransmissie, enz. wordt gebaseerd die. 
16 Gebruikershandleiding 1
Facultatieve punten
1 Verticaal borstkader 1
2 Beweegbaar geduldig bed 1
3 Afstandsbedieningblootstelling 1
4 Input van de streepjescode de geduldige informatie 1

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.