Thuis ProductenMedische Ultrasone klankmachine

Grote Touchscreen 4D Kenmerkende 3D van het de Ultrasone klanksysteem van de Ultrasone klankzwangerschap de Kleurenultrasone klank bth-150S

Grote Touchscreen 4D Kenmerkende 3D van het de Ultrasone klanksysteem van de Ultrasone klankzwangerschap de Kleurenultrasone klank bth-150S

Grote Touchscreen 4D Kenmerkende 3D van het de Ultrasone klanksysteem van de Ultrasone klankzwangerschap de Kleurenultrasone klank bth-150S
Large Touchscreen 4D Diagnostic 3D Ultrasound Pregnancy Ultrasound System Color Ultrasound BTH-150S
Grote Touchscreen 4D Kenmerkende 3D van het de Ultrasone klanksysteem van de Ultrasone klankzwangerschap de Kleurenultrasone klank bth-150S
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: NMPA, ISO9001, ISO13485
Modelnummer: Bth-150S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 8 het werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 eenheden per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Draagbaar Aantal Schakelaar: 3
Productvorm: Cartbase Toepassing: Volledig lichaam
Sondes met Pakket: Lineair en Convex Beamformer: 128 Kanalen op Transmit
Hoog licht:

groot touchscreen kenmerkend ultrasone klanksysteem

,

Kenmerkend de Ultrasone klanksysteem van BASDA 4D

,

de grote touchscreen machine van ultrasone klankdoppler

 

Groot Touchscreen 4D Kenmerkend Ultrasone klanksysteem bth-150S

 

Eigenschappen

 

Geavanceerde Technologie voor Verloskunde en Gynaecologie

 • Opmerkelijke Verloskunde en Gynaecologie
 • High-Resolution 3D/4D-Technologie
 • Vruchtendoscopie
 • Tomographic Ultrasone klankweergave
 • Uitvoerig Gynaecologisch Metingspakket
 • Autont, BPD, FL, AC, HC-Beoordeling

 

De naverkoopdienst
 • Lokale servicepartners, reactie dag en nacht
 • Elk gevolgd geval
 • De verre steun van het weergavecentrum
 • Gespecificeerde technische ondersteuning
 • Verrichting opleiding
 • Toepassing opleiding bij de plaats van de eindgebruiker
 • Jaarlijks bezoek voor elk gevolgd geval
 • Vrije software-upgrade
 • Leven marketing steun

 

Certificaten

 • Ons Team Developed het Eerste Leiden MRI in China sinds het Jaar 1990
 • Verkregen 100+-octrooien, softwareauteursrechten en merkgebonden technologieën
 • Ontwikkelde tweede ultrahoge gebieds3.0t supergeleidende magnetische resonantie
 • Verleende „Tweede Prijs van Nationale Technologieuitvinding“ door de president van China in Januari 2018
 • „Tweede Prijs van Nationale Technologieuitvinding“
 • De „nationale Post-doctorale Basis van de Innovatiepraktijk“
 • „De High-tech Onderneming van de staat“
 • „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“
 • „Eerste Prijs van van de de Machinesindustrie van China de Wetenschap en de Technologietoekenning“
 • „Van het het Gebiedsmri Systeem van Guangdong de de Hoge Techniek en Technologie die en Centrum onderzoeken ontwikkelen“

 

Bedrijfprofiel:

Als het leiden en innovatieve medische technologie en digitale oplossingenleverancier in China, Medische werd Basda gevestigd in 2000. Gevestigd in Shenzhen, zijn de grensstad van hervorming van China de „en het openstellen“, Medische Basda te voorschijn gekomen en als nationaal high-tech bedrijf die zich op R&D, productie, handel, en de diensten op medische weergave, digitale oplossingen en radiotherapieproducten ontwikkeld concentreren.

 

Kern technicalstaffs atBasda Medicalare één van de eerste technische teams die met medische magnetische resonantie R&D in China belast. Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën, enz. verkregen aangezien het kernr&d team om door de technische belemmeringen samenwerkt te breken, de belangrijkste algoritmen te beheersen, de belangrijkste onderdelen te veroveren en de systeeminnovatie te bereiken. Aandringend bij de zelf-innovatie terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen op productie, studie, onderzoek en klinische proef, Medische heeft Basda vennootschap op lange termijn met beste knownuniversities van China zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

 

Grote Touchscreen 4D Kenmerkende 3D van het de Ultrasone klanksysteem van de Ultrasone klankzwangerschap de Kleurenultrasone klank bth-150S 0

 

Was talrijke eer van Basdamedicalwon en gekwalificeerd aangezien de „Nationale High-tech Onderneming“, de „Tweede Plaats van Nationale Technologieuitvinding“, de „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“, de „Eerste Plaats van van de de Machinesindustrie van China de Wetenschap en de Technologie“, „ProvincialHigh-de Techniek van het Gebiedsmri Systeem en Technologier&d Centrum“, „Shenzhen-de Toekenning van de Technologieinnovatie“, „Intellectuele eigendombeheersysteem“, etc… toekennen. Voorts bereikten de talrijke technologieinnovatie en projecten financiële steun en partnering van belangrijke investeringsinstellingen, nationale en regionale overheid.

 

Medische Basda specialiseert zich in progressieve medische weergavetechnologieën met inbegrip van 9 reeksen met meer dan 100 producten. Vandaag, zijn wij bereidende medische weergavetendensen met de MRI-reeks, en snel ontwikkelen Röntgenstraalreeksen zoals CT scanner en DR., evenals de ultrasone klankproducten van kleurendoppler, en de radiotherapieproducten.

 

Specifiek, hebben onze producten in de permanente MRI-systeemreeks variërende magnetisch veldsterke punten van 0.20T, 0.30T, 0.35T, 0.42T en respectievelijk 0.50T. Onze supergeleidende MRI-systemen hebben magneet ingediende sterktewaaier van 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T aan 3.0T. Anderzijds, heeft onze CT scannerseries producten met diverse diabreedten van 16 snijden, 32slice en plak 64. Voorts omvatten de producten in DR. reeks DR. van de plafondopschorting, u-Wapen DR., mobiel DR., digitale Röntgenstraal, DRF-systeem, en digitale mammography. Voorts ons producten van het de ultrasone klanksysteem van kleurendoppler gamma van draagbaar, draadloos aan karretjeproducten. Ten slotte, verstrekken wij ook medische lineaire acceleratorradiotherapy reeks en nucleaire geneeskundereeks zoals de computertomografie van de positonemissie (huisdier-CT), de computertomografie van de enig-fotonemissie (SPECT), brede gezichtsveld-gammacamera, enz.

 

5 van de 9 Medische reeksenproducten van Basda zijn inbegrepen in de belangrijkste onderzoeksgebieden van het geleide die programma van China overheid „in China 2025 wordt gemaakt“. Het hoge profiel van Basdamedicalhas onder medische de weergavefabrikanten van China toe te schrijven aan verscheidene feiten. Wij zijn gekend als één van de eerste fabrikanten van het systeem van 3.0T MRI in China. Wij ontwikkelden met succes de systemen van 0.5T van de wereld eerste open supergeleidende MRI en van 0.7T. Wij eerste van producedChina specialiseerden ons uiterstemri systemen en eerste SPECT met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Met een decennium-lang spoorverslag van het leveren van hoogte - de kwaliteit, de high-tech producten en de uitstekende dienst, momenteel, het hebben meer dan 3000 globale gebruikers, wordend de backbone van high-end van de invoer medische productensubstitutie, behandelen onze markten alle binnenlandse provincies en meer dan 40 landen en gebieden die zich globaal van Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, aan Azië uitstrekken.

 

Medische Basda blijft op „technologiebeschermingen ons levens“ leveren belofte aangezien wij de meest bewonderde belangrijke onderneming van de wereld in de nieuwe medische weergaveera ernaar streven te worden. Wij zijn hartstochtelijk over technologie en door innovatie, en altijd wijden aan uitstekende producten en de dienst voor klanten gedreven. Wij dromen, durven wij en wij streven ernaar om het moeiteloos en gezond leven voor iedereen tot stand te brengen.

 

 
 

 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.