Thuis ProductenMedische Ultrasone klankmachine

Groot Touchscreen van de de Ultrasone klankzwangerschap BASDA van de Kleurenultrasone klank 3D Kenmerkend de Ultrasone klankmateriaal bth-200S

Groot Touchscreen van de de Ultrasone klankzwangerschap BASDA van de Kleurenultrasone klank 3D Kenmerkend de Ultrasone klankmateriaal bth-200S

  • Groot Touchscreen van de de Ultrasone klankzwangerschap BASDA van de Kleurenultrasone klank 3D Kenmerkend de Ultrasone klankmateriaal bth-200S
Groot Touchscreen van de de Ultrasone klankzwangerschap BASDA van de Kleurenultrasone klank 3D Kenmerkend de Ultrasone klankmateriaal bth-200S
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: NMPA
Modelnummer: BTH-200S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 8 het werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100 eenheden per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Technologie: Buitengewone 3D/4D-Technologie weergave: THI Imaging
Het scherm: groot macht: Richtingmacht
Systeem: Volledig digitaal golf-straal weergavesysteem
Hoog licht:

groot touchscreen kenmerkend ultrasone klankmateriaal

,

Kenmerkend de Ultrasone klankmateriaal van BASDA

,

Medisch de ultrasone klankmateriaal van BASDA

Bth-200S van de Ultrasone klankdoppler van Kleurendoppler spectrum 4 grote scherm van het contactdozen4d het grote touche screen

   ♦ Als het leiden en innovatieve medische technologie en digitale oplossingenleverancier in China, Medische werd Basda gevestigd in 2000. Gevestigd in Shenzhen, zijn de grensstad van hervorming van China de „en het openstellen“, Medische Basda te voorschijn gekomen en als nationaal high-tech bedrijf die zich op R&D, productie, handel, en de diensten op medische weergave, digitale oplossingen en radiotherapieproducten ontwikkeld concentreren.

 

   ♦ De kern technicalstaffs in Basda Medicalare één van de eerste technische teams die met medische magnetische resonantie R&D in China belast. Ons bedrijf heeft honderden intellectuele-eigendomsrechten zoals octrooien, softwareauteursrecht, merkgebonden technologieën, enz. verkregen aangezien het kernr&d team om door de technische belemmeringen samenwerkt te breken, de belangrijkste algoritmen te beheersen, de belangrijkste onderdelen te veroveren en de systeeminnovatie te bereiken. Aandringend bij de zelf-innovatie terwijl wortel geschoten in efficiënte samenwerkingsmechanismen op productie, studie, onderzoek en klinische proef, Medische heeft Basda vennootschap op lange termijn met beste knownuniversities van China zoals de Universiteit van Peking, het Instituut van Harbin van Technologie, Zuidelijke Medische Universiteit en enz. gevestigd.

 

   Was talrijke eer van ♦ Basda Medicalwon en gekwalificeerd aangezien de „Nationale High-tech Onderneming“, de „Tweede Plaats van Nationale Technologieuitvinding“, de „Zeer belangrijke Hi-tech Onderneming van de Toortsprogramma van de Staat“, de „Eerste Plaats van van de de Machinesindustrie van China de Wetenschap en de Technologie“, „ProvincialHigh-de Techniek van het Gebiedsmri Systeem en Technologier&d Centrum“, „Shenzhen-de Toekenning van de Technologieinnovatie“, „Intellectuele eigendombeheersysteem“, etc… toekennen. Voorts bereikten de talrijke technologieinnovatie en projecten financiële steun en partnering van belangrijke investeringsinstellingen, nationale en regionale overheid.

 

   ♦ Medische Basda specialiseert zich in progressieve medische weergavetechnologieën met inbegrip van 9 reeksen met meer dan 100 producten. Vandaag, zijn wij bereidende medische weergavetendensen met de MRI-reeks, en snel ontwikkelen Röntgenstraalreeksen zoals CT scanner en DR., evenals de ultrasone klankproducten van kleurendoppler, en de radiotherapieproducten.

 

   ♦ Specifiek, hebben onze producten in de permanente MRI-systeemreeks variërende magnetisch veldsterke punten van 0.20T, 0.30T, 0.35T, 0.42T en respectievelijk 0.50T. Onze supergeleidende MRI-systemen hebben magneet ingediende sterktewaaier van 0.5T, 0.52T, 0.7T, 1.2T, 1.49T, 1.5T aan 3.0T. Anderzijds, heeft onze CT scannerseries producten met diverse diabreedten van 16 snijden, 32slice en plak 64. Voorts omvatten de producten in DR. reeks DR. van de plafondopschorting, u-Wapen DR., mobiel DR., digitale Röntgenstraal, DRF-systeem, en digitale mammography. Voorts ons producten van het de ultrasone klanksysteem van kleurendoppler gamma van draagbaar, draadloos aan karretjeproducten. Ten slotte, verstrekken wij ook medische lineaire acceleratorradiotherapy reeks en nucleaire geneeskundereeks zoals de computertomografie van de positonemissie (huisdier-CT), de computertomografie van de enig-fotonemissie (SPECT), brede gezichtsveld-gammacamera, enz.

 

   ♦ 5 van de 9 reeksen zijn de Medische producten van Basda inbegrepen in de belangrijkste onderzoeksgebieden van het geleide die programma van China overheid „in China 2025“ wordt gemaakt. Het hoge profiel van Basdamedicalhas onder medische de weergavefabrikanten van China toe te schrijven aan verscheidene feiten. Wij zijn gekend als één van de eerste fabrikanten van het systeem van 3.0T MRI in China. Wij ontwikkelden met succes de systemen van 0.5T van de wereld eerste open supergeleidende MRI en van 0.7T. Wij eerste van producedChina specialiseerden ons uiterstemri systemen en eerste SPECT met onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten. Met een decennium-lang spoorverslag van het leveren van hoogte - de kwaliteit, de high-tech producten en de uitstekende dienst, momenteel, het hebben meer dan 3000 globale gebruikers, wordend de backbone van high-end van de invoer medische productensubstitutie, behandelen onze markten alle binnenlandse provincies en meer dan 40 landen en gebieden die zich globaal van Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, aan Azië uitstrekken.

 

   ♦ Medische Basda blijft op „technologiebeschermingen ons levens“ leveren belofte aangezien wij de meest bewonderde belangrijke onderneming van de wereld in de nieuwe medische weergaveera ernaar streven te worden. Wij zijn hartstochtelijk over technologie en door innovatie, en altijd wijden aan uitstekende producten en de dienst voor klanten gedreven. Wij dromen, durven wij en wij streven ernaar om het moeiteloos en gezond leven voor iedereen tot stand te brengen.

 

 

Specificatie

 

Volledig digitaal golf-straal weergavesysteem
②Multi-beam parallelle verwerkingstechnologie
③THI Imaging
④Impuls omgekeerde harmonische weergave
⑤De verwerping van het spectrumlawaai
⑥Dynamische concentrerende technologie
⑦Vangt de pieksnelheid van de kleurenstroom
⑧De weergave van de kleurenafschaffing
⑨DirPower (Richtingmacht)
⑩Doppler-stroomweergave

⑪De weergave van ononderbroken golfdoppler
⑫De weergave van weefseldoppler
⑬Wideband, multifrekwentie sondeweergave

⑭Innovatief rf-Ultrasone klankplatform

⑮25MHz Systeem van de hoge Frequentie het Hoofdeenheid

⑯de 21,5 LEIDENE van de duim Medische Rang Monitor van HD

⑰10 duim Overgevoelig Touch screen

⑱Intracavitary Rek van de Sondesteun

⑲5 omvormer Uitgebreide Schakelaartypes- Buik, Hart, Intracavitary, Stukken, 4D

De naverkoopdienst

  • Lokale servicepartners, reactie dag en nacht
  • Elk gevolgd geval
  • De verre steun van het weergavecentrum
  • Gespecificeerde technische ondersteuning
  • Verrichting opleiding
  • Toepassing opleiding bij de plaats van de eindgebruiker
  • Jaarlijks bezoek voor elk gevolgd geval
  • Vrije software-upgrade
  • Leven marketing steun

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.