Thuis Productendigitale x ray machine

Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine

Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine

Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine
Multi Functional 380V 65 kW Gastrointestinal Digital X Ray Machine
Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine
Productdetails:
Plaats van herkomst: Guangdong, de VRC.
Merknaam: Basda Medical
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: BTF-650DRF MAXIMUM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 300 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Maximummacht: ≥75kW Inputmacht: 380V
kleur: Grijs wit, Toepassing: Gastro-intestinaal onderzoek
Maximumbuisvoltage: 150KV Wat betreft het schermgrootte: 10 duim
Hoog licht:

10inch het scherm Digitaal X Ray Machine

,

380V digitaal X Ray Machine

,

10inch het scherm moderne x ray machine

Dynamisch Multifunctioneel Röntgenstraal (Digitale Gastro-intestinale Machine) 65kW Hoogtepunt - rangschik FPD

 

Productomschrijving

 

Volledig-digitaal dynamisch weergavesysteem:

 

  1. Het product kan fluoroscopy diagnose zonder de conventionele versterker van het Röntgenstraalbeeld, IP raad, statisch DR. plaat/film maken.
  2. Het systeem config met dynamische die tablet DR. detector op de recentste technologie wordt gebaseerd, gemakkelijke gastro-intestinale angiografie kan worden gerealiseerd.
  3. Geïntegreerd ingebed rek - verrichtingslijst, vermenselijkt ontwerp, gemakkelijk te werken
  4. De automatische functie van de de blootstellingsparameter van de fusieverbinding:

Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine 0

 

 

Btf-650DRF MAXIMUM verstrekt de automatische functie van de de blootstellingsparameter van de fusieverbinding, verstrekt de volgende functies en de eigenschappen:

 
(1) de dynamische blootstellingsparameters worden geplaatst volgens het perspectiefaftasten, en het kan naadloos met de statische blootstellingsparameters, zonder enige extra verrichting, vrije en comfortabele omschakeling verbinden.
 
(2) de omschakelingstijd is zeer kort
 
(3) door deze technologie, zal het blootstellingsprocédé niet onderbroken worden door de omschakelingsverrichting, maakt de film zonder artefact duidelijk.
 
 
Volledige beeldketen digitale controle
 
(1) de de keten van het kernbeeld componenten en de controle van de gehele beeldketen zijn volledig digitale interface, met hoge controlenauwkeurigheid en een grote vermindering van de dosering van patiënten.
 
(2) Al digitale interfacekring en signaal van de sensoroutput worden omgezet in digitaal signaal, de microprocessorverrichtingen in digitale vorm om de precisiecontrole van de hoogspanningsgenerator te realiseren.
 
(3) Zijn voordeel is: de verrichtingscapaciteit, de hoge precisie, en een verscheidenheid van complexe combinatie van blootstellingsparameters kunnen in de hoogspanningsgenerator worden geprogrammeerd, moet de exploitant slechts standaardblootstellingsparameters bij werkstation kiezen, kan het systeem een perfecte blootstelling gemakkelijk worden.
 
(4) daarnaast, helpt het volledige digitale ontwerp om het de de systeemgewicht, betrouwbaarheid en levensduur te verminderen.
 
 
 
AEC controlesysteem:
 
(1) Vergelijkbaar geweest met gemeenschappelijke unidirectionele controleblootstelling van gastro-intestinale machine op de markt, MAXIMUM keurt btf-650DRF de dure AEC configuratie goed, die de beste beeldaanwinst en de laagste blootstellingsdosis kan bereiken.
 
(2) btf-650DRF MAXIMUM met AEC controlesysteem kunnen de dosis van de Röntgenstraalblootstelling verminderen meer dan 80% lager dan de normale dosis (in bepaald geval), de beeldkwaliteit, beeldconsistentie zeer beter is.
 
(3) de AEC realtime sloot lijn toezicht op MAXIMUM controles btf-650DRF de Röntgenstraaldosis en vermindert de verwonding van de patiënt, realiseert lage dosis met betere afbeeldingsresolutie.
 
 
Automatische omschakelingsfunctie van recursief geluidsniveau:
 
(1) om het belemmering-en-staartfenomeen op te lossen van het bewegen van organen, MAXIMUM keurt btf-650DRF het zelf-ontwikkelde systeem van de geluidsniveau automatische omschakeling goed.
 
(2) de niveaus van de lawaaivermindering zijn automatisch aanpassen aan het lagere niveau, en het beeld wordt automatisch aangepast aan het hoge niveau wanneer het beeld statisch is.
 
Detector
 
(1) a-Si materiële, duidelijke beelden, hoog rendement.
 
(2) de Vlakke paneeldetector is het kerndeel van Dr. It is verwant met zowel beeldkwaliteit & kleine letsels als het leven, de stabiliteit en de ontvangen dosis patiënten. BASDAD-DR. de geheel-plaatontwerp en techniek van het detectorgebruik, combineert ruimteresolutie, contrastresolutie en quantumlawaai om uitstekende beelden te verstrekken.
 
(3) Hoog lawaai-laag lawaai
 
(4) de Snelle techniek van de beeldtransmissie.
 
(5) de Intelligente de verwerkingstechniek van de digitale afbeeldingaanwinst, film door één eenvoudige pers, past beeldparameters door één sleutel aan, gemakkelijk verkrijgt duidelijke beelden.
 
(6) Super lang leven
 
(7) pas met divers milieu aan
 
 
Hoogspanningsgenerator
 
(1) generator van de Gebruikshf hoogspanning, stabiele outputstroom, waarborgen ontruimt beelden, vermindert zacht die Röntgenstraalkwaad tot patiënten, met software van de mislukkings de automatische die opsporing worden uitgerust, met rijke blootstellingswijze wordt geïntegreerd, geschikte verrichting en stabiele prestaties. Het kan de buis in realtime controleren en de beste prestatiesstatus bereiken, met geringe geluidssterkte ervoor zorgen wanneer beeldoutput.
 
(2) de Zachte straal is een bijproduct van Röntgenstraal. Het beïnvloedt beeldkwaliteit, veroorzaakt kwaad aan menselijk lichaam. De hoge omschakelaarsfrequentie van hoogspanningsgenerator is de fundamentele resolutie om zachte stralen te verminderen. BASDA-DR. is uitgerust met HF-hoogspanningsgenerator, die effectief straling vermindert en beeldkwaliteit verzekert.
 
 
Buis
(1) Gebruiksbuis met grote hittecapaciteit, roterende anode verzekert super lang leven.
Multi Functionele 380V 65 kW Gastro-intestinaal Digitaal X Ray Machine 1
(2) de Buisnadruk voldoet aan de vereisten van verschillende lichaamsdelen.
 
 
 
Het werkstation van de beeldaanwinst
 

(1) zelf-Ontwikkelde software, gemakkelijke verrichting met overvloedige functies met inbegrip van geduldige registratie, beeldaanwinst, knipsel, negatieve beelden, brengt, omwenteling, het zoemen, etiket, vertaling, venster-breedte & niveauaanpassing ten val, DICOM-beelden verzendend, DICOM-filmdruk, Woordenlijst, statistische vraag, enz., zeer eenvoudige en gemakkelijke verrichting.

 

(2) steunt ook PACS/RIS.

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.