Thuis Productendigitale x ray machine

65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B

65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B

  • 65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B
  • 65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: ISO, FSC
Modelnummer: Btr-650B
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: HOUTEN KARTON, Internationaal de Uitvoerpakket
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: 300 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Ddr fpd: 1 of 2
Brug: Opgezette vloer - HDD: 1000GB
DVD-registreertoestel: 4.5GB Ethernet: 100BaseT/1000BaseT
Hoog licht:

800mA vloer - opgezet X Ray Machine

,

65kW vloer - opgezet X Ray Machine

,

Volledige het lichaams x ray machine van Ddr

Btr-650B DR. systeem 65kW Ddr 1/2 volledige het lichaamsvloer van FPD - opgezette 800mA telegrafeerde/draadloze motor

A. systeemoverzicht

Btr-650B keurt een brede waaier van automatisch en intelligent ergonomisch ontwerp, en de meest klassieke dubbel-kolom mechanische structuur goed.
 
Naast de klinische toepassing, zijn de geavanceerde intelligente technologie en de uiterst nauwgezette details opgenomen in het ontwerp van de afdeling van de radioloog.
 
De machine is uitgerust met een krachtige hoogspanningsgenerator met een maximumoutputmacht van 65kW. De machine is uitgerust met een krachtige generator met hoog voltage met een maximumoutputmacht van 65kW, stabiele golfvorm, lage geduldige dosis, lage blootstellingstijd, en hoge machtsconsumptie.
 
Korte, hoge precisie en herhaalbaarheid. De algemene structuur van lichte en mooie, miniconsolesleutels gemakkelijk zich te identificeren, het gebruik van eenvoudig en gemakkelijk te werken, al operationele functies, vertoning en de controle van allen zijn behoorlijk geschikt voor gemakkelijke verrichting en identificatie.
 
Er is een controle van de ionisatiekamer voor automatische blootstellingsfotografie om verenigbare beeldhelderheid te handhaven. Gecontroleerd door veelvoudige microprocessors, verbetert het zeer blootstellingsherhaalbaarheid en operationele efficiëntie, en breidt het leven van de buis uit.
 
De hoogspanningsgenerator wendt een zelf-kenmerkende procedure aan die op hoog niveau, die materiaalonderhoud gemakkelijk maken en onderhoudstijd verminderen.
 
B. intelligent mechanisch ontwerp
De mechanische structuur van btr-650B keurt het concept volledig intelligent ontwerp goed, dat alle delen van het menselijke lichaam, zoals hoofd, borst, buik, lidmaten, beenderen en zachte weefsels kan blootstellen.
 
De gehele waaier van de machine keurt het elektrische controleontwerp goed, dat zeer arbeidsbesparend is en zeer de werkbelasting van de röntgenoloog vermindert.
 
Onder laseraanwijzing het plaatsen, kunnen de liggende geduldige slechts behoeften om de buis, en FPD te bewegen de beweging van de buis (sommige modellen) automatisch volgen.
 
Vergemakkelijkt zeer snel het plaatsen, vooral voor lumbale patiënten.
 
Het wapen van de buissteun kan geroteerde 360° voor van-bedfotografie zijn met zich het bewegen FPD.
 
De elektrische detectorbeweging maakt het gemakkelijk te werken (sommige modellen).
 
 
De volledige console van de eigenschap in-ruimte
Het selecteren van de plaats voor fotografie
②SID
③Buishoogte
④Detectorhoogte
⑤Hoek van kolomomwenteling
⑥mAs waarde
⑦mA waarde
⑧kV waarde
⑨mAs waarde
⑩AEC (automatische blootstellingscontrole)
⑪Dichtheidswaarde
⑫Selectie van grote en kleine nadrukpunten
⑬Blootstellingspictogram
⑭Gedetailleerde informatie over thermische capaciteit
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B 0
 
 
 
 
De eenvoudige console van de ontwerpblootstelling
HV
②HV klaar
③HV weg
④Klaar blootstelling
⑤Blootstelling
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B 1
 
 
 
C. geavanceerde FPD
De volledige digitale detector is een krachtig, volledig-plaatontwerp dat de oppervlakte dode streken en de pixelverschuivingen overwint die wanneer samen het verbinden van panelen om lijncrossings te vormen voorkomen. Geen het stikken, geen artefacten, goede stabiliteit, uniformiteit met lange levensuur, goede van beeldprestaties, hoge DQE, verfrist snel snelheid.
 
De aanwinst van het ultra-hoog-snelheidsbeeld, van blootstelling aan voorproef in enkel seconden, stelt het beste beeld in de eerste keer voor en verbetert de algemene het werkefficiency.
  Volledig-plaatontwerp Het ontwerp van de lapwerkplaat
Beeldkwaliteit
1. Hifi
2. Goede beelduniformiteit en stabiliteit
1. Met „dode streek“ kom uit interpolatieberekening
2. Slechte beelduniformiteit, slechte stabiliteit
Weergavesnelheid Snel Langzaam
Het leven >10 jaar <10 years="">

 

Geïntegreerd ontwerp van draadloze plaat en batterij (sommige modellen), geen behoefte om de batterij te verwijderen, die de werkbelasting van technici verminderen. De gehele raad is lichter en sterker in gewicht in structuur, met het ontwerp van de antibotsings en anti-dalingsbescherming om schade te verminderen.
 
D. AEC
De Kamer van de luchtionisatie is een detector die het ionisatieeffect van ioniserende straling gebruikt om de ioniserende straling te meten om automatische blootstellingscontrole te bereiken. De functie. De ionisatiekamer is verdeeld in drie voordelige gebieden van meerkeuze volgens de kenmerken van het menselijke lichaam.
 
De software zal verschillende voordelige streekcombinaties op het verrichtingspaneel van de hoogspanningsgenerator volgens verschillende delen van de film vooraf instellen, zodat is er geen behoefte om hen manueel te selecteren.
 
 
E. de rijken vooraf ingestelde parameters van de laag-dosisblootstelling
Het systeem verstrekt een groot aantal vooraf ingestelde blootstellingsparameters, die kan direct zonder extra montages worden gebruikt, en elke groep blootstellingsparameters als Vet, Middel, of Dunne Zuigeling kan worden geselecteerd, dramatisch efficiency verbeteren terwijl het verminderen van geduldige straling en gemakkelijk het verkrijgen van optimale stralingsdosis - de verhouding van de Beeldkwaliteit. Met de gemakkelijk te gebruiken collimator, is het gemakkelijk om hoogte te verkrijgen - de beelden van de kwaliteitsblootstelling.
①Knop
②Knop
③Lichte on/off
④Gezichtsveld
⑤Collimatoromwenteling
⑥Laserlicht
 
F. ergonomisch softwareontwerp
Onafhankelijke technicusrekeningen: het systeem kan een afzonderlijke rekening aan elke exploitanttechnicus toewijzen, elk waarvan hun unieke gebruiksgewoonten kan opslaan. Met inbegrip van blootstellingsgegevens, het verzenden en druk mengen de gewoonten, enz., technici zich niet in elkaar.
 
Grafisch ontwerpapril, objectief en duidelijk.
 
De software omvat modules voor geduldig beheer, beeldaanwinst, beeld post-verwerking, filmdruk, verre steun, enz., dat voor veelvoudige doeleinden en effectief sparen kosten voor het ziekenhuis kunnen worden gebruikt.
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B 2
De beeldgegevens kunnen worden genomen en worden gebruikt over traditionele media zoals CDs, DVDs, draagbare harde aandrijving, enz., of kunnen in gemeenschappelijke PC-formaten zoals DICOM-protocolsteunen PACS of RIS worden geproduceerd, die efficiënt gegevensbeheer, druk, en andere functies., het archiveren, enz. vergemakkelijken.
 
 
G. het nadenkende detailleren
Het systeem kan met een bidirectioneel intercomsysteem worden gevormd, dat voor communicatie in real time tussen technicus en patiënten bevorderlijk is, en kan de opname en playback van verschillende dialecten bereiken, de vermijdend de technicus herhaaldelijk schreeuwend.
 
 
H. One-stop klinisch softwarepakket
Het systeem is uitgerust met een rijkdom aan de functies en het beheerssoftware van de beeldverwerking, met inbegrip van een verscheidenheid van geavanceerde verwerkingsfuncties om de gevangen beelden te optimaliseren. de eigenschappen omvatten het volgende.
 
Geduldig Beheer: omvat eenvoudige, geavanceerde of de vraagmethode van douanegegevens; CD van het Dicom het standaardbeeld branden voor het bekijken op om het even welk standaardbeeldwerkstation; het de historische vraag en beheer van beeldgegevens; de opsporing van de schijfruimte voor het automatische schoonmaken van oude onderzoeksgegevens; Dicom het verzenden van beelden, en naadloze verbinding aan het ziekenhuis PACS.
 
Software-gecontroleerde blootstellingsparameters. Hand/automatische/vooraf ingestelde vensterbreedten, lokale breedten; beeld negatieve/positieve, beeldtik, beeldomwenteling, beeldgezoem en het Zwerven; de toevoeging van de beeldinformatie; beeldlijn, hoek, veelhoek en andere metingshulpmiddelen; organisatorische gelijkmaking, de verhoging van het beeldcontrast, de Optimalisering van de pixeldosis; Randverhoging: Erkent en analyseert automatisch beelden om de scherpte van de beeldrand te verbeteren; Beeld post-Verwerkt 1:1voorproef: In-doet toen het beeld het optimaliseerde laat artsen toe om meer visueel te diagnostiseren.
 
Dynamisch bereikoptimalisering: omvat Automatische compressie van de originele beeld dynamische kromme; beeldverhoging met hoge frekwentie; verbeter beeldcontrast, verbeter de resolutie van details, verbeter beduidend het beeld van beentrabecula en andere beelden; lawaaiafschaffing: het automatische filtreren van dwars-frequentiesignalen, vermindert beduidend beeldlawaai en verbetert de beeld signal-to-noise verhouding.
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B 3
Filmdruk: omvat filmeigenschappen, beeldlay-out, de montages van de drukmethode; Geduldige informatie en van de vertoningsplaats aanpassing; steun voor rijbeheer; steun voor druk prioritaire montages.
 
I. unieke post-verwerkt optimaliseringstechnieken
De unieke post-verwerkt optimaliseringstechniek vult ruimte het originele die beeld door de detector wordt gevangen, maakt het verbeteren van gegevensintegriteit de randen van de weefsels scherper, is de betere weefselhiërarchie, de structuur duidelijker en de beelduniformiteit is meer verenigbaar.
 
Nemend het gebied van complexe knokige structuren als voorbeeld, worden de (verlaten) pre-optimalisering en de post-optimaliserings (juiste) resultaten hieronder getoond.
 
J. de automatische technologie van de achtergronderkenningsverwijdering
De software identificeert en verwijdert automatisch artefacten en netten buiten de anatomische structuren van diverse delen van het menselijke lichaam, die efficiënte weefselcontrast en resolutie maximaliseren. De beeldenkwaliteit wordt hieronder getoond.
 
K. geoptimaliseerde volledige ruggegraats het stikken functie
Het zelf-ontwikkelde algoritme en de technologie, kunnen gemakkelijk het naadloze stikken van de gehele stekelweergave voltooien, die het inconsistente grijze en donkere contrast van het traditionele het stikken beeld overwinnen. De beeldkwaliteit wordt hieronder getoond.
 
65kW de Vloer van Ddr 1/2 FPD 800mA - opgezet X Ray Machine btr-650B 4
 
 
Kwaliteitscontrole
  •  2009-06 gekwalificeerde ISO9001 & ISO13485
  • gekwalificeerd Ce van  2010-03 MRI
  •  gekwalificeerde 2014-07 TUV
  •  gekwalificeerde 2017-08 ZZ
 
Werknemersdistributie
 
  • Een bekwaam, specifiek en ervaren R&D-team. 30%+ R&D-team.
  • Deelgenomen aan de eerste generatie van China van onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van elektromagnetische magnetische resonantie
  • de de verkoopopbrengst wordt van 6% ~ 10% opnieuw geïnvesteerd in R&D
  •  
 
 

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.