Thuis ProductenSupergeleidende MRI

Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf, Mri-Aftasten 3 Tesla-Machine bstar-300 over

Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf, Mri-Aftasten 3 Tesla-Machine bstar-300 over

Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf, Mri-Aftasten 3 Tesla-Machine bstar-300 over
Dual Transmit RF Superconducting MRI Machine , Mri Scan 3 Tesla Machine BSTAR-300
Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf, Mri-Aftasten 3 Tesla-Machine bstar-300 over
Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: BASDA
Certificering: CE, ISO13485
Modelnummer: Bstar-300
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 1 eenheid/Houten Doos
Levertijd: 30-45 DAGEN
Betalingscondities: Creditcard, Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 Machines per Jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Machinetype: Droeg gebiedssterkte: 3.0 Tesla
Rf: Dubbel breng over Hoogte van Magneet: 60 cm
Magneetlengte: 160 cm Magneetmateriaal: Niobium-titanium legeringen
Hoog licht:

3.0 de Supergeleidende MRI Machine van Tesla

,

Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf over

,

Dubbel breng de scanner van teslamri van rf 3 over

Bstar-300 droeg supergeleidende MRI van de het beeldkwaliteit van het type lage vloeibare helium goede snelle het aftasten4k koude hoofd sterke gradiënt rf

 

 

Momenteel, gingen slechts twee binnenlandse merken het productregistratie van SFDA voor 3,0 Tesla supergeleidende over M. We aankondigt trots dat Medische Basda één van hen is.

 
Parameters
 • Hoofdgebiedssterkte: 3.0T
 • Spectrometer: Volledige Digitaal
 • Het ontvangen van Kanaal: 816
 • Het ontvangen van Rol: De Rollen van de faseserie
 • Uitvoerige aftastenopeenvolgingen
 • Geavanceerde weergavetechnieken en klinische toepassing
 • Nul consumptie van vloeibaar helium
 
Gradiëntsubsysteem
 • Tijdens supergeleidend MRI-aftasten, is het lawaai veel groter, en blijvend in een gesloten milieu, is de patiënt gemakkelijk om in spanning te vallen. Bstar-Bstar-300's het gradiëntsubsysteem keurt de speciale technologie van het de verminderingsontwerp van het hardwarelawaai goed, wordt het gradiëntlawaai verminderd tot 2/3, voorziet patiënten van vriendschappelijk aftastenmilieu.
 • Het gradiëntsysteem is uitgerust met automatische opsporingsfunctie, als de temperatuur te hoog is, het systeem kan het aftasten, aan bescherming van hardware intelligent tegenhouden van wordt beschadigd.
 • De het waterharder van het systeemgebruik om een stabiele lopende voorwaarde te veroorzaken.

 

 

 

Rf-subsysteem

 

Het rf-subsysteem is de bron van MRI-protonaanslagenergie, beïnvloedt zijn efficiency direct MRI ontspant signaal. Rf-de ontvanger ontvangt MRI ontspant signaal, kan een goede ontvangende rol SNR van beeld verbeteren.

 

Het rf-subsysteem is gelijkaardig als wegsteeg, de meer stegen, de snellere stroom van voertuigen. Vice versa, kunnen de meer rf-systeemkanalen, de snellere parallelle aanwinst, dus het systeem groter verwerken de hoeveelheid gegevens in dezelfde tijd, de weergavetijd verminderen. Bstar-300 kan het gebruik 16/32 kanaalradiofrequentie ontvangen, gecombineerd met de recentste parallelle bemonsteringstechnologie, die de digitale directe bemonstering van DDC gebruiken, plotseling de aftastentijd en uitstekende beeldkwaliteit krijgen.

 
 
Rijke rolconfiguratie
 
De Ontvangersrol, samen met parallelle aanwinstentechnologie, verbetert de signal-to-noise verhouding en beeldkwaliteit. De klant kan volgens de klinische behoeften (de specifieke configuratie van het rolaantal en de types zullen aan definitief contract onderworpen zijn) kiezen.
 • AIT-rolreeks
 • Knierol
 • Schouderrol
 • Enkelrol
 • De Borstrol van de polsrol
 
 
 
 

 

E-alarm technologie

 

Tegelijkertijd, in configuratie bstar-300 is er een speciaal controlesysteem, is het eenvoudig en gemakkelijk te werken, kan het realtime controlerend de magneet interne druk, temperatuur en het vloeibare heliumniveau, als de magneetvoorwaarde abnormaal is, het controlesysteem kan alarminformatie naar de telefoon van de gebruiker automatisch verzenden, kan het het risico van magneet zeer verminderen dooft.

 

 

Water koelere reeks

Het intelligente touch screenontwerp, visuele verrichting, en geschikt is voor onderhoud.

 

 1. het automatische oververhitten, lekken, foutenopsporing, veilig en betrouwbaar.
 2. één sleutelherstelfunctie.
 3. config met een reeks van extra water het koelen eenheid, geen behoefte om eender welk te hebben zich over de systeemonderbreking ongerust maken.

 

Interactief milieu

 1. Geduldige lijst met motor, 200kg-gewichtscapaciteit.
 2. Hoge het plaatsen nauwkeurigheid.
 3. Is het scherm van de bouwen-in-magneet hoge resolutie, de verrichting geschikt.
 4. Heb de functie van het noodsituatieeinde, bescherm de patiënten.
 5. Steunverrichting aan beide kanten van de magneet, geschikt en snel.

 

Nieuws

 

 

Dubbel breng de Supergeleidende MRI Machine van rf, Mri-Aftasten 3 Tesla-Machine bstar-300 over 0

Basda Medische met succes Ontwikkelde 3.0T M.

 

Momenteel, gingen slechts twee binnenlandse merken het productregistratie van SFDA voor 3,0 Tesla supergeleidende over M. We aankondigt trots dat Medische Basda één van hen is.

 

Tijdens de afgelopen 6-7 jaar, hoewel sommige binnenlandse fabrikanten opeenvolgend één of andere 1.5T supergeleidende MRI hebben geïntroduceerd, is de belangrijkste technologie van 3.0T magnetische resonantie altijd in de handen van een paar overzee bekende merken geweest. Om een levendig voorbeeld te geven, is de supergeleidende magnetische resonantie van 1.5T als een middenfamilieauto die iedereen kan goed drijven en veroveren. Nochtans, is supergeleidende M. van 3.0T een F1-raceauto, en slechts kan een professioneel opgeleide bestuurder het skillfully drijven. De metafoor is ook waar op het gebied van MRI-machines. De ontwerp en ontwikkelingsproblemen van 3.0T MRI heeft lang teisterden de belangrijkste binnenlandse merken.

 

Neem een blik bij wat de meerderheid „moeilijkheden“ in het ontwerp en ontwikkeling van een 3.0T MRI zijn?

 

Het eerste probleem, zoals we allen weten, is er weergavelawaai gelijkend op „witte ruis“ in MRI-aftastenprocedure. Het grootste deel van het lawaai komt uit elektronisch materiaal inherent aan het lichaam van de patiënt en het MRI-systeem. Één van de belangrijkste doelstellingen om een magnetische resonantie te ontwikkelen moet het „signaal“ verhogen terwijl het verminderen van het „lawaai“. Op deze termijn, betekent het om de „signal-to-noise“ verhouding te verbeteren. In feite die, is de methode om lawaai te verminderen en signal-to-noise verhouding te verbeteren volledig verschillend voor 3.0T MRI met 1.5T MRI wordt vergeleken. Het R&D-Medische team van Basda heeft nauwgezet technisch onderzoek genomen en een nieuwe van de opeenvolgingsarchitectuur en aanwinst technologie aangepast om de signal-to-noise verhouding van 3.0T MRI op een nieuw niveau op te heffen.

 

Het tweede probleem is hoe te de hogere gebiedssterkte en de sterkere radiofrequentie en gradiëntsystemen in evenwicht te brengen om betere beeldduidelijkheid te verkrijgen terwijl het verstrekken van snellere aftastensnelheid. 3.0T MRI heeft tweemaal de magnetisch veldsterkte van 1.5T MRI. Probleem het oplossen test ook de onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden van MRI-fabrikanten. Door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van de belangrijkste weergavetechnologieën, heeft het R&D-Medische team van Basda een perfect evenwicht tussen twee bereikt.

 

Het derde probleem is de hoge die SAR waarde en de beeldinterferentie door de radiofrequentieopwinding met hoge intensiteit wordt veroorzaakt van wordt 3.0T-M. het biologische effect van The van radiofrequentieimpulsen op het menselijke lichaam hoofdzakelijk vertoond in het het verwarmen effect, dat SAR is. De meer die frequentieenergie door menselijke weefsels wordt geabsorbeerd, de hogere temperatuur het weefsel krijgt. De verhoging van lichaamstemperatuur is verwant met de duur van de radiofrequentieimpuls, het tarief van energiedeposito, de temperatuur en de vochtigheid van het milieu, en de staat van het de warmteregelingssysteem van de patiënt. De hitte door radiofrequentie wordt geproduceerd is sterk verwant met M. frequentie die. Hoger de frequentie, groter de hittegeneratie. Daarom is de radiofrequentieimpuls SAR van de magnetische resonantie van 3.0T veel groter dan 1.5T. Het R&D-team heeft herhaaldelijk tientallen duizenden aftastenexperimenten om het de hardware en de opeenvolgingsimpulsontwerp van rf te optimaliseren om de veiligheid van patiënten te verzekeren.

 

Het vierde probleem is de toepassing. Hoe te om de klinische toepassing van geavanceerd M. opeenvolgingen tussen de diagnose en het wetenschappelijke onderzoek te verbinden? Bijvoorbeeld, hoe te het weergaveeffect van vezelbundel die vinden onder ultrahoge gebiedsdti weergave, en hoe te zowel de nauwkeurigheid als de snelheid van snel MRI-aftasten verder om te verbeteren verder om te optimaliseren? Hoe te om de efficiency en de beeldkwaliteit van de weergave van het geheel lichaamsmozaïek te verbeteren? Hoe te het lawaai door het ultrahoge systeem van de gebiedsgradiënt verder die te verminderen wordt veroorzaakt? Hoe te om zowel de automatische het plaatsen als diagnosetechnologie die samen bevatten kunstmatige intelligentiecomponenten te combineren? Basda het Medische R&D-team nauw met het klinische deskundigenteam samenwerkt, leidt herhaald experiment, en integreert geavanceerde opeenvolgingen en klinische praktijken de praktische diagnose beter om te dienen.

 

Naast de hierboven vermelde problemen, zijn er veel meer problemen met ultrahoge gebieds magnetische resonantie. Nochtans, de „rand van het zwaard komt uit het scherpen, en de geur van pruimbloesem komt uit de bittere koude.“ De Nationale Ontwikkeling en Hervormingscommissie gaf openbaar document van het „Driejarige Actieplan uit om het Kernconcurrentievermogen van Verwerkende industrie (2018-2020) te verbeteren“, dat voorstelt dat het „13de Vijfjarenplan " zich bij het verbeteren van het kernconcurrentievermogen van verwerkende industrie zoals de high-end medische apparaten en de belangrijkste farmaceutische technologieindustrieën zou moeten concentreren. Aan de vraag van ons geboorteland antwoorden terwijl het aanhangen het concept „Technologiebeschermingen Ons Leven“, Medische moet Basda hier de moeilijkheden, en stap voorwaarts tarten om een bekendste geavanceerde medische machinemerken van gemaakt in China gestadig vorderen tot stand te brengen!

Contactgegevens
Shenzhen Basda Medical Apparatus Co., Ltd

Contactpersoon: Peng

Tel.: +86-18124770842

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

CONTACT

Adres: Vloer 19, Blok 1A, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.

Factory Adres:Blok 1B, Basda-de Bouw, Road van Nr 28 Nantong, Longgang-District, Shenzhen, de Provincie van Guangdong, de VRC.